Телефон
+35936159947
Местоположение
Бул.Екзарх йосиф 17 пощенски код:6600 област:Кърджали Гр.Кърджали България
понеделник - петък :
09:00 - 17:00
събота : 09:00 - 15:00

Формуляр за заявка
Турция Карго

Като една от най-популярните и издигащи се страни на Балканите, България граничи с Турция, търговията между двете страни се увеличава постепенно, особено напоследък.

Piton Logistics, обслужващ с мотото „Експресно карго и логистично обслужване по целия свят“ и с разбирането на „Ние както доставяме вашите продукти до всички страни по света, така и ви доставяме продукта, който искате от цял ​​свят ", с открит клон в България, ви предлага възможно най-бързата услуга по линията България-Турция. гарантира, че ще осигури безопасна транспортна услуга.

От всички градове на България, особено София, Варна, Бургас, Пловдив, Русе, Стара Загора, Плевен, Сливен, Пазарчик, Шумен, Перник, Хасково, Силистра, Янбол, Благовград, Търнова, Габрова, Асеновград, Видин, Къзанлък, Кюстендил, Кутлувица, Кърджали, Тимерово, Търговище, Ловеч, Дупница, Горна Оряховица, Смолян,Разград, Петрич, Свищов, Самаков, Сандански, Пълмие, Карлово, Велинград, Нова загора, Селвиево, Айтос, Панагюрище и Харманли предлагаме услуга за експресни товари до Турция в рамките на 24 часа.

Освен това всички продукти, които ще изпратите и получите по линията България-Турция, ние вземаме от вратата и ги доставяме директно до вратата. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с Piton Logistics чрез линия WhatsApp, кол център или уебсайт. Piton Logistics изпълнява всички останали работи бързо и надеждно.

Логистичните услуги между България и Турция се увеличават с всеки изминал ден поради факта, че тя е граничен съсед с Турция, пътната търговия от Турция към страните от Европейския съюз минава през България и няма данък върху промишлените продукти между Турция и България . Като Piton Logistics, ние работим ден и нощ, за да ви предоставим по-качествено обслужване на този растящ пазар, с идеята „как можем да доставяме пратки на нашите клиенти до желаната от тях страна по по-бърз и надежден начин“ следвайки технологичното развитие.

Във вашите пратки и покупки градовете на Турция, особено Истанбул, Бурса, Измир, Анкара, Маниса, Коджаели, Анталия, Диарбекир, Коня, Трабзон, Ризе, Артвин, Ван, Адана, Айдън, Чанаккале, Ерзурум, Мерсин, Мугла, Одрин, Ние осигуряваме гладка и непрекъсната доставка в рамките на 24 часа с Текирдаг и всички други провинции.

С ежедневно движещи се микробуси, миниванове, тирове и камиони, ние доставяме вашите пратки между България и Турция до всяка точка по ваш избор в рамките на 24 часа, без да чакате. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона Проследяване на пратката на уебсайта pitonlojistik.com, за да разберете незабавно къде е вашата пратка.

Освен това ние извършваме вашите пратки не само между България и Турция, но и между всички страни по света и България с кораби, самолети, микробуси, миниванове, панелни микробуси, влакове и камиони, бързо и надеждно на най-достъпни цени.

Като Piton Logistics, вашите пратки и покупки между България и Турция

- Гарантиран и застрахован транспорт

- Безплатна доставка и вземане от всеки регион на България

- Експресна доставка с миниван

- Доставка от врата до врата

- Ние ви предлагаме надеждни и прозрачни системи за проследяване

 

Можете да се свържете с нас от всички канали 24/7, за да получите цени за вашите пратки между България и Турция.

Кликнете, за да се свържете с нас директно от нашата линия WhatsApp и да получите информация за цената.

Кликнете, за да се свържете директно с нас по телефона и да получите информация и цени.