Телефон
+35936159947
Местоположение
Бул.Екзарх йосиф 17 пощенски код:6600 област:Кърджали Гр.Кърджали България
понеделник - петък :
09:00 - 17:00
събота : 09:00 - 15:00

Формуляр за заявка
ЗА НАС

Piton Logistics, която стартира само с 1 превозно средство в Турция през 2000 г. и сега ви обслужва в цяла Турция и България, със своите напълно оборудвани превозни средства и професионален персонал, предприема твърди стъпки към превръщането си в най-голямата и най-качествена логистична компания между Турция-България и България-Турция.

Piton Logistics приема разбиране, че винаги приоритизира приоритетите на клиентите, непрекъснато се обновява, непрекъснато прилага информация и технологични разработки в тялото си и непрекъснато следва технологиите, без да прави никакви отстъпки от ценностите, които е възприела, и решимостта да работи от първия ден на основаването му.

Нашият приоритет винаги е да достигаме до нови целеви аудитории, като правим доверието постоянно и да отидем още по-далеч и да надхвърлим вашите мечти и идеали.

Със своето иновативно и основано на доверие разбиране, той винаги се стреми към по-доброто и винаги по-напред.

 

НАШАТА ВИЗИЯ

Да предлага повече от логистични услуги на своите клиенти с най-съвременни логистични решения и да накара всички клиенти да кажат „Радвам се, че получих услуга от Piton Logistics“. Освен това, да бъдем една от логистичните компании, които формират бъдещето на сектора със своя настоящ опит, е нашата най-голяма визионерска гледна точка.

 

НАШАТА МИСИЯ

Чрез укрепване на нашия глобален опит със своята иновативна и професионална структура; Да бъде прозрачен, надежден и стратегически партньор за решения.