Телефон
+35936159947
Местоположение
Бул.Екзарх йосиф 17 пощенски код:6600 област:Кърджали Гр.Кърджали България
понеделник - петък :
09:00 - 17:00
събота : 09:00 - 15:00

Формуляр за заявка
Пътна доставка с камиони и тирове
Пътна доставка с камиони и тирове
Нашите услуги
Пътна доставка с камиони и тирове

Като Piton Logistics, ние отговаряме на Вашите цялостни транспортни и частични заявки с пикапи, камиони, тирове и контейнери до всяка точка на България бързо и без проблеми.

Вашите пратки се товарят на нашите превозни средства от посочения от вас пункт и се изпращат до желаното от вас място.

Възприемайки разбиране, фокусирано върху удовлетвореността на клиентите, Piton Logistics извършва необходимите процедури за застраховка и защита, за да предотврати повреда на вашите пратки по време на транспортиране.

Piton Logistics, с младия си автопарк, предоставя пътни услуги между България-Турция и Турция-България с частични и пълни камиони.

Разработва бързи, висококачествени и надеждни транспортни решения със своята широка обслужваща мрежа, широко разпространени и силни агенции, оперативна експертиза, разбиране, ориентирано към клиентите и решенията. Ние предлагаме специални решения за много сектори от текстил до технологии, от строителство до търговия на дребно.

Митнически услуги и застрахователни услуги, кръстосани транспортни модели, превози от трети страни, вътрешни транспортни услуги и всички ваши логистични нужди от А до Я се решават от експертизата на Piton Logistics.

Оставете коментар
Всички коментари (0)
Няма добавени коментари